تبلیغات
دانلود موزیک مناظره - چند نکته طلایی از خواص مواد خوراکی پروبیوتیک

چند نکته طلایی از خواص مواد خوراکی پروبیوتیک

جمعه 10 دی 1395 01:48 ق.ظ

 

چند نکته طلایی از خواص مواد خوراکی پروبیوتیک

  • چند نکته طلایی از خواص مواد خوراکی پروبیوتیک

    یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: «این میکروب‌ها بدن ما را کلونی کرده‌اند اما هیچ تأثیری بر سلامت‌مان ندارند و به نظر می‌رسد که اثر آنها فراتر از روده است.»

    اگر از آنها برای رفع یک مشکل مربوط به سلامتی استفاده می‌کنید، مثل مشکلات معده و یا انواع آلرژی، بهتر است مکمل‌ها را با نوع خاصی از پروبیوتیک‌ها مصرف کنید که در کاهش میزان آن مشکل بسیار تأثیرگذار است. اگر سالم هستید اما به دنبال راهکاری می‌گردید تا میزان میکروبیوم خود را تقویت کنید،‌ توصیه می‌شود غذاهای سرشار از پروبیوتیک مانند ماست یا سبزیجات تخمیرشده بخورید. برخی از خواص جالب این باکتری‌ها به شرح زیر است:

    تحقیقات نشان می‌دهد که فرآیندهای مغزی گورخر ماهی بسیار شبیه انسان بوده و وقتی مکمل‌های حاوی پروبیوتیک پلانتاروم لاکتوباسیلوس مصرف کرد – که اغلب در غذاهای تخمیرشده مانند نان با خمیرترش یافت می‌شود – رفتارهای تشویش‌محور کمتری از خود نشان داد.

    افزایش ایمنی بدن

    محققان بر این باورند تماس با میکروب‌ها باعث ارتقای سطح عملکرد سیستم ایمنی می‌شود. این مسئله در مورد باکتری‌هایی که هر روز با آنها سر و کار دارید هم مصداق دارد. در واقع این میکروب‌ها اساسا سیستم ایمنی را طوری برنامه‌ریزی می‌کنند که به درستی واکنش نشان داده و به شکل محکمی از بدن شما محافظت نمایند.

    پیشگیری از واکنش‌های آلرژیک و التهابی

    در شرایطی که سیستم ایمنی‌ای که دچار نارسایی باشد می‌تواند مشکلات حاد سلامت به بار بیاورد، ‌سیستم ایمنی بیش‌فعال هم همین‌طور خواهد بود. نقش اصلی سیستم ایمنی شما یافتن زمینه‌ اصلی برای واکنش بوده و واکنش بیش از اندازه منجر به بروز آلرژی  و بیماری‌های التهابی خواهد شد. این میان تحقیقات نشان می‌دهد پروبیوتیک‌ها می‌توانند این واکنش‌های بیش از حد را تحت کنترل قرار دهند.

    منبع

برچسب ها: چند ، نکته ، طلایی ، از ، خواص ، مواد ، خوراکی ،